CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Sabtu, 13 September 2014

Usahawan kek online & offline menggunakan tepung hairan & ia berdekatan anda

SENARAI AGEN TEAM TEPUNG HAIRAN(TEPHAI)

Kepada anda usahawan kek online mahupun offline , kini cara mudah untuk membuat kek yang sedap pada kos yang murah ( minima ) untuk keuntungan yang berlipat kali ganda , anda boleh mencuba produk Tepung Hairan ( produk bumiputera yang pertama dipasaran Malaysia hanya menggunakan air & minyak untuk menghasilkan kek coklat moist ) telah ramai usahawan kek online & offline yang berjaya membuat jenama sendiri dengan mudah kerana hasil kek yang cantik , murah dan mudah digunakan - tanpa risiko kerana kualiti kek terjaga turut dibantu Duta kami Chef  Obie.

Sila Dapatkan Produk Tepung Hairan ini berdekatan anda sekarang,- sekiranya anda berminat untuk menjadi agen kami dikawasan anda sila hubungi segera talian 019 2912915 Puan Azu .Pihak kami sentiasa mengalu-alukan kerjasama anda untuk memasarkan produk tepung hairan , semoga tepung hairan akan lebih dikenali dan menjadi pilihan isirumah di Malaysia , Singapura dan Brunei Darus Salam .
KLANG

PN.RASANNI LAKAWA -016-3494310

RANTAU PANJANG

SHAHRUL NAJIEHA-012-9414369

SHAH ALAM

PN.FIZA 013-2057666

BANTING

PN.NANA- 014-6409773

KOTA DAMASARA

PN.ROSALIN RAMLEY- 018-2274939

PETALING JAYA

PN.SYIDA KHALIL- 014-2654192

MELAWATI

TUAN.MUHD FIRDAUS- 011-33044655 / 0122746380

KERAMAT

PN.ROSLINA RASHID- 017-3505492

BUKIT ANTARABANGSA

PN.IZZANY ZAINAL - 012-6635677

AMPANG

MAZLINA MASTOR - 019-3338179

KAJANG

PN.ZARINA - 019-2353456

SERI KEMBANGAN

PN.NOR RATUL -012-9747994

BANGI

PN.RAHIDA RAZAK - 013-3722546

PAHANG

PEKAN

PN.ROHEDA AHMAD -011-21983599

JENGKA

MOKSU BAKERY -0169861265

TERENGGANU

KUALA TERENGGANU

TUAN KAMARIAH TUAN DALAM- 013-9337461

PERAK

GRIK

PN.SITI NOREHAN- 019-9363853

TELUK INTAN

AMIRA- 019-5510472

KEDAH

KULIM

SITI SALMIAH- 012-4065625

PULAU PINANG

NIBONG TEBAL / PARIT BUNTAR

NORISHAM- 019-6126709

PERMATANG PAUH

ZALIFAH OMAR - 0164912457

TASEK GELUGOR

HASNI AHMAD- 012-5094575

JOHOR

PASIR GUDANG

AZLINA MOHD ZAIN - 014-2730052





Assalammualaikum wbt Dan salam sejahtera kepada anda semua yang setia melawat blog chef obie.
Ada pengumuman mengenai Bengkel untuk anda semua yangberminat untuk mendalami atau ingin menambah ilmu dalam pembuatan kek ,perniagaan kek melalui online juga offline yang berkesan , pengurusan , costing , pemasaran ,penggunaan peralatan yang sesuai untuk anda pada kemampuan yang minimum -
Perkongsian ilmu & Bukti kejayaan daripada pembuat kek coklat online & offline yang tengah panas dan hangat di Facebook dan medium sosial yang lain.
Chef Obie juga akan membuka rahsia dan berkongsi kejayaan dalam pembuatan kek 3D.
Terbuka kepada semua - Bengkel yang diberi nama "ZERO TO PRO" chef obie merupakan bengkel penutup bagi tahun 2014 oleh chef obie dan juga daripada penaja Official Tepung Hairan - Puan Azu

Bengkel- yang penuh pengisian kepada anda berminat juga yang baru atau yang telah menceburi bidang perniagaan / pembuatan kek online & offline secara komersial dalam membina penjenamaan sendiri.

Jangan lepaskan peluang yang hanya setahun sekali diadakan di Yayasan Pusat Belia Antarabangsa ,Bandar Tun Razak , Kuala Lumpur

Bengkel paling murah diMalaysia- Yuran Asal RM380 untuk menyertai Bengkel Zero To Pro , kini hanya RM60 sahaja untuk melayakkan anda menyertainya.Hanya RM60 anda sudah layak joint Bengkel Zero To pro- termasuk makan dan  minum, sijil penyertaan dan goodies- goodies yang menarik.
Cepat - cepat booking tempat anda sekarang!!!

'BENGKEL ZERO TO PRO- CHEF OBIE'

Tarikh : 27 September 2014
Masa : 8 pagi sehingga 5 petang 
Yuran : RM60 ( termasuk makan dan minum, sijil & goodies )
Tempat : Yayasan Pusat Belia Antarabangsa, Bandar Tun Razak , Kuala Lumpur.
Untuk Tempahan Tempat Hubungi : Puan Azu 019 2912915 / whatsapp








Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign